Piercingar... bra och dåligt..

Det bästa med en piercing på ett bra ställe är att den är användbar. Det värsta med en piercing i killens ollon är att det kan vara så fruktansvärt obekvämt för tjejen! Så, Tänk er för innan ni piercar er!

Själva har vi också piercingar. Sammanlagt har vi 8 stycken. Som du säkert då kan lista ut sitter dom på ganska många olika ställen. Vi vet vad vi pratar om. (Du kan räkna bort ansiktet när du gissar)

Tungpiercing
Positivt: Roligt, snyggt, kan ge bättre oralsex om man vet hur man ska använda den.
Negativt: Det kan äckla många äldre. Går någonting fel kan du bli förlamad i ansiktet eller att tungan ruttnar. Är du känslig kan tungan svullna upp så mycket att du inte kan andas. Men eftersom det är så bra läkkött i tungan är det oftast inga problem.



Genital piercing
Mycket svårt att skriva för och nackdelar med den här sortens piercing då den kan sitta precis hur som helst. Men nu pratar vi om den sorten som sitter i klitoriskappan då kulan ligger på själva klitoris.
Posivit: Egentligen är den ganska värdelös då sexet inte blir bättre med den. Däremot, om man använder en vibrator och lägger fingret på piercingen så vibrerar staven/ringer också. En annan fördel, eller nackdel, det beror på hur man ser det, är att många killar tänder på tanken att det sitter en piercing där. OBS! En räcker!
Negativt: Har du riktigt otur kan den här piercingen bli inflammerad när den är nygjord. Det är också väääldigt obekvämt att ha tajta byxor på sig dom första dagarna. Men eftersom det är så bra läkkött i det området är det oftast inga problem.



Bröstvårta
Positivt:
Bröstvårtan blir mer känslig och beröring är mer upphetsande.
Negativt: Det gör ont som f*n att göra den. Det tar lång tid att läka.




Det här kan ju variera från person till person. Det bästa är att prova sig fram.

Kommentarer
Postat av: camilla

Är du sugen på gratis biobiljetter? På gratisbio kan du genom att besöka sidor och liknande få gratis bibiljetter eller presentkort på tex h&m. Bli medlem här helt gratis och få 75 i startpoäng om du blir medlem genom mig http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=50687

2008-07-18 @ 18:11:00
URL: http://camillaaggeborn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0