Lite extra glid i tillvaron

Glidmedelskolan

Det finns två olika sorters glidmedel. Det ena är vattenbaserat och det andra är silikonbaserat. Vattenbaserat ska man använda när man använder någon form av leksak eller när man "pillar" lite själv eller när man behöver lite extra glid i början av samlaget.
Det silikonbaserade glidmedlet använder man när man behöver ha glid genom hela samlaget. OBS! Tappa inget på golvet - Halkrisk!  (Den historien tar vi sen....)
Anledningen till att man inte ska använda silikonbaserat glidmedel tillsammans med sexleksaker är att effekten blir likadan som om man lägger gladpack mot gladpack = Det fastnar. Det blir inge glid överhuvudtaget och det kan missfärga sexleksakerna.

Vattenbaserat glidmedel är billigare och går att få tag på, på t.ex. Apoteket. Silikonbaserat är dock lite dyrare och svårare att få tag i. INTERNET!... eller homepartys eller närmaste sexbutik (Men kan förstå att det är pinsamt en sån affär, men man vänjer sig. Alla är ju ändå sexuellt aktiva. Men annars är internet en stor rekomendation).

Våra väl beprovade tips:

Apotekets Klick  45:- (Bra till sexleksaker och lite pill)
Starglide 99 :- Stor förpackning (Den är bra till sexleksaker och sex..)
Fun Factory Vattenbaserad 139:-  (OBS! blir som klister)
Fun Factory Silikonbaserad  199:- (Guld!)
Durex play ca 80 :- (Bra till sex, värmande effekt och suverän till "handen kan vara din bästa vän")
Invit glidmedel ca: 99:- (den luktar så gott att man vill äta upp den.. och det kan man. Nackdelen den torkar ut ganska snabbt, men bra till massage).


Pjur group eros Woman 199:-
( Kan användas till ALLT! Torra armbågar, silikondroppar i håret, smörja in efter rakning så man slipper dom röda prickarna, glid mellan låren om du har kjol, smörja in händerna... Vi använder den helt enkelt till allt utom sex! Fast den är asbra till sex också! Den innhåller massa vitaminer det är därför den är så bra.)


Kommentarer
Postat av: Towa

Sugen på en nya sexleksak? Jag har en till just Dig, kom in på min sida och läs mer :)

2008-07-18 @ 18:51:52
URL: http://www.towalindberg.se
Postat av: Sandra

Blogga meeeer!

2008-07-21 @ 18:21:36
Postat av: Erika

Jag håller med, pjur glidmedel är som ett mirakelmedel! :P Använder det, förutom till sex-relaterade aktiviteter, framförallt i håret! Det finns ett som har jojoba-extrakter i sig som är extra bra, det tycker jag verkligen ni ska testa!:) Finns att köpa här http://martinshop.se/product_info.php/products_id/10013

2010-09-03 @ 14:16:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0